gabby

Kategori: shopping

makeup from MAC

Fick ett paket hem idag med lite smink från MAC. Har ju hört så mycket bra om detta märket så är jättepepp på att testa. Som förpackningsnörd äälskar jag utseendet också, plus att två av produkterna är i glas. Hur fint är inte det? Lyx ju.

Köpte Pro Longwear Concealer, Studio Fix Fluid foundation & Fix + från Kicks.

 

black onyx

Köpte en ny mascara från Clinique i helgen. Efter att ha letat i typ hela stan så fann jag den på Kicks. Den smular aldrig, vilket alla andra mascaror gör på mig till slut, och tvättas bort med varm vatten. 200 pix. Älskar den.

new sunnies

Mina nya solisar! Är så himla petig med typ allt jag köper så när jag hittar något som både 1) passar perfekt 2) gör så att man ser ut som om man äger typ 16 multi-million företag, då satsar jag. 149 pix på Åhléns.

neonrosa

Om någon har missat så har Gina Tricot just nu världens finaste bikini inne. Köpte den förra veckan men skynda så finns den kanske kvar! Älskar färgen! Man ser ju brun ut i rosa trots att man varit i Sverige sen december. Nu ska det bara bli sol här också så jag kan använda den. Kom igen sommaren!

mineraler

Jag är så himla dålig på att accessorera vilket jag tycker det måste bli ändring på. I helgen blev jag kär i ett par diamant-liknande örhängen som jag bara var tvungen att ha. De glittrar precis så som diamant örhängen ska. Jag känner mig som Yolanda Foster i dem. Alltså svinrik och super classy. Tills jag blir det på riktigt får dessa vara mina favvisar.Ska ha dem på en kompis födelsedagsfest ikväll <3

Mina är i storlek 5 mm och kommer från India.