gabby

Kategori: my outfits

birthday outfit

Topp från Thailand / Kjol från Bikbok / Sandaler från H&M / Armband, mammas

Firade som ni kanske vet min tjugoförsta födelsedag på Mallorca den 13/6. Så här såg jag ut efter en dag vid poolen och precis innan vi åt middag och blev uppätna av typ tusen mygg.

min bal

Klänning, Beyond Retro / Clutch, mammas / Armband, JFR / Buffalos, Scorett

29 maj 2014 gick jag på min bal och jag älskade som sagt hela kvällen. Vi samlades vid terasstrapporna och tog bilder och åkte sen ner till Sundspärlan för middag och så. Efterfesten var i hela stan kändes det som. Vi shottade alldeles för mycket på Shakespeare, sen dansade vi på Tivoli, träffade folk på Mandarin, turade, åt falafel på knutan och till sist promenerade vi till McDonald's för frukost kl 6 på morgonen. Väldigt classy alltså.

Jag ville se så 90-tal ut som möjligt. Min look var inte alls allas smak men jag kände mig så fin den dagen. Klänningen fyndade jag på vintagebutiken Beyond Retro i Malmö för typ 200 spänn 2 veckor innan balen.

Om jag hade gjort det igen så önskar jag att jag inte hade stressat så mycket inför själva kvällen. Är man med sin bästis kl 3 mitt i en sommarnatt så bryr man sig inte om sina armband eller om väskan matchar. Så ska ni på bal så tänk på det! Och ta massa bilder! <3

vinterjackan

Nu är den iskalla säsongen snart över men innan det sker och vi tar fram alla varma, fina och fladdriga plagg vill jag visa er min bästis i kylan. Nämligen min mörkblåa dunjacka.

Om det är riktigt dun i den eller inte vet jag inte men varm nog för Skåne är den iallfall och tight nog att man inte chockas av en plötslig, arg bris mot magen. Den har två fickor och silvriga detaljer. Och bäst av allt? Den är second hand, från H&M egentligen men jag köpte den på Tradera i oktober för 145 kr totalt. Frakt och allt. Älskar det.

Snart är det dags att packa ner dig men det blir säkert kallt nästa oktober också!

Translation:
My winterjacket that I bought second hand for $17 <3

 

puss på grå


En dag hade jag detta på mig. T-shirt + kjol + mest obekvämaste strumpebyxorna typ någonsin :( Har lovat mig själv att ha på mig kjol eller klänning mkt mkt mer pga hur tråkiga är inte byxor (öh). Förra veckan hade jag kjol hela två ggr. Alltså seger. Nyaste fyndet från Tradera. 60kr. Superfint.

OBS! Photo objects might be more fab/less blyg than they appear.

Will fight 4 the right to pussmuna tills jag dör

Translation:
My new second hand skirt!

 

 

Upp