gabby

Kategori: inspiration

att våga vara den man är

Jag försöker vara en så peepig människa jag bara kan. Uppmuntra folk till att göra det dem tycker är kul, motivera folk till träning, att äta bra, spendera sin tid på sånt som ger dem något viktigt, älska sin kropp, behandla sig själv snällt, ge energi till folk som ger energi tillbaka, osv. Inte lika bra är jag på att ge mig själv detsamma. Jag vill ju vara den som lyder sina egna råd, kör sitt eget race, äger det, och peppar andra till att göra samma sak. Den som leder efter exempel. Men det är så svårt.

Jag har så himla länge haft en bild i mitt huvud av vem jag vill vara. Ett jag 2.0 . typ. Ett tag som är vuxet, efter gymnasiet och efter tvångstankarna och tonåren. Hur jag ska bete mig, hur jag ska föra mig, hur jag ska klä mig. Jag har haft mål som att våga bära kjol när alla har jeans, våga ha klackar när andra går mycket bättre i dem än jag, våga investera i något dyrt för mig själv. För att träna mig själv på något sätt. Våga vara den jag är.

Jag köpte nyligen en skitdyr väska till mig själv. Alltså skitdyr. Och jättefin. Jag tänkte i flera veckor ifall jag var värd den, hur folk skulle se mig - mig! av alla människor, av alla tjejer, i en så fin och så dyr väska. Jag slösade så mycket tid på att tänka att folk skulle tycka att jag inte var fin nog, classy nog, eller värd den väskan. Det är så dumt. Och jag är så trött på att tänka så. På att fortsätta sätta mina negativa tankar på en piedestal, och ständigt trycka ner mig själv. Så jag har bestämt mig för att sluta. Från och med nu gör jag precis som jag vill. Tankarna kommer komma ändå, för de är på rutin nu, men om jag vill framåt, om jag vill bli den versionen av mig själv som jag byggt upp inuti mig, måste jag göra det ändå. Det måste komma ut. Så det tänker jag göra. Jag tänker klä mig som om jag är värd något, bete mig som om jag betyder något. För det är jag, och det gör jag. Så småningom kommer de tankarna bli min nya rutin. Fake it till you make it liksom.

Ha världens bästa måndag allihopa. För det ska jag ha <3

sunday
Lite inspo på en söndagskväll. Ny vecka snart, med massa nya saker på väg

 

may 29th

Ville bara dela med mig av mitt inspirationscollage till balen som jag gick på den 29:e maj i år. Jag ville vara så Spice Girls jag kunde vara och det blev jag. Äääälskade hur jag såg ut på balen, tyckte allt var perfekt. Inklusive min kropp, som jag då inte jobbade alls på eller tyckte om så något sätt. Fick så många kommentarer den kvällen, både bra och dåliga, jag väljer att komma ihåg de bra. Typ de som komplimerade mina rosa bufaloos. De är så äckliga och nernötta nu att de knappt kan gås i längre men gud vad fina alla dem komentarerna var. "Hej, jag vill bara säga att du har sjukt coola skor / Du med skorna, fint! / Såg du hennes skor?" Älskar det. Det är så det ska va.
Det var allt, puss <3