gabby

Kategori: hur en mår bra

att våga vara den man är

Jag försöker vara en så peepig människa jag bara kan. Uppmuntra folk till att göra det dem tycker är kul, motivera folk till träning, att äta bra, spendera sin tid på sånt som ger dem något viktigt, älska sin kropp, behandla sig själv snällt, ge energi till folk som ger energi tillbaka, osv. Inte lika bra är jag på att ge mig själv detsamma. Jag vill ju vara den som lyder sina egna råd, kör sitt eget race, äger det, och peppar andra till att göra samma sak. Den som leder efter exempel. Men det är så svårt.

Jag har så himla länge haft en bild i mitt huvud av vem jag vill vara. Ett jag 2.0 . typ. Ett tag som är vuxet, efter gymnasiet och efter tvångstankarna och tonåren. Hur jag ska bete mig, hur jag ska föra mig, hur jag ska klä mig. Jag har haft mål som att våga bära kjol när alla har jeans, våga ha klackar när andra går mycket bättre i dem än jag, våga investera i något dyrt för mig själv. För att träna mig själv på något sätt. Våga vara den jag är.

Jag köpte nyligen en skitdyr väska till mig själv. Alltså skitdyr. Och jättefin. Jag tänkte i flera veckor ifall jag var värd den, hur folk skulle se mig - mig! av alla människor, av alla tjejer, i en så fin och så dyr väska. Jag slösade så mycket tid på att tänka att folk skulle tycka att jag inte var fin nog, classy nog, eller värd den väskan. Det är så dumt. Och jag är så trött på att tänka så. På att fortsätta sätta mina negativa tankar på en piedestal, och ständigt trycka ner mig själv. Så jag har bestämt mig för att sluta. Från och med nu gör jag precis som jag vill. Tankarna kommer komma ändå, för de är på rutin nu, men om jag vill framåt, om jag vill bli den versionen av mig själv som jag byggt upp inuti mig, måste jag göra det ändå. Det måste komma ut. Så det tänker jag göra. Jag tänker klä mig som om jag är värd något, bete mig som om jag betyder något. För det är jag, och det gör jag. Så småningom kommer de tankarna bli min nya rutin. Fake it till you make it liksom.

Ha världens bästa måndag allihopa. För det ska jag ha <3

a beautiful breakfast

Gjorde en superfin frukost till mig själv imorse för att fira att jag är jag! Drack en vetegrässhot och ett glas apelsinjuice, och åt till det en skål vaniljkvarg, en macka med philadeplhia och ruccola och jordgubbar. Jag blir så glad av sånt här. När det är hälsosamt och vackert. Man bygger liksom upp sig själv från insidan. Supermysigt <3

Nu ska jag iväg på ett möte med en syo angående vad jag ska plugga i höst. Ha en megafin fredag!

Upp