gabby

Ni kommer inte tro färgen på himmlen idag!


Idag har kort sagt varit en grå dag. Denna bilden tog jag på himlen mitt på dagen. Oredigerad. Bara 100% grått överallt. Vaknade med ångest kl 7 och tog tåget till skolan. Vi hade bara en föreläsning idag vilket var skönt men idag kändes det som det var en föreläsning för mycket. Jag väntar lite på att jag ska känna motivation och pepp för skolan men jag känner att jag just nu är långt ifrån den känslan. Vill att det ska vända men finner bara kortsiktiga lösningar. T.ex. en mocha latte på soja från Espresso House.


Kom hem vid 14, käkade tacos och hängde lite med min syster Caj innan hon åkte tillbaka hem. Men även gråa dagar kan byta färg! Hämtade ett paket som jag väntat i flera veckor på och blev supernöjd med. En ögonskuggspalette som jag velat ha hur länge som helst. Visst är den fin? Visar bättre bilder imorgon när det är ljust ute!


Och så här såg jag ut idag. Ska nu åka till M och ha en myskväll. Glömde bort att jag köpte en chokladboll på Espresso House i all stressen när jag skulle ta tåget hem så den tänker jag njuta av med en kopp te om en stund. Hoppas ni alla har en fin dag! Och om inte så glöm inte att ni kan turn it around. Allt blir vad du gör det till. Du bestämmer! Puss xx G

18 oktober 2016 19:24 | dagar |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas